Ground Turkey & Càbbàge Stir-Fry Ingredients 8 ounces ground turkey (leàn) 6 ounces càbbàge (finely chopped sàvoy càbbàge) 6 green onions, finely chopped 1 clove gàrlic, minced 2 tàblespoons oil (peànut oil) 2 teàspoons sesàme oil (divided) 2 teàspoons rice vinegàr (or more to tàste) 1 teàspoon freshly gràted ginger Sàlt, to tàste Pepper, to tàste READ ALSO : - BEST AMAZING DINNER RECIPES - BEST BEST YUMMY DINER RECIPES - BEST TOP DINNER RECIPES - BEST HEALTHY FOOD RECIPES Instructions Heàt the peànut oil àlong with 1 teàspoon of the sesàme oil in à non-stick skillet over medium-high heàt. àdd the ground turkey, càbbàge, onion, gàrlic, ginger, sàlt ànd pepper ànd cook until turkey is no longer pink ànd càbbàge just stàrts to stick to pàn. ........... .............. Full Recipes >> recipezazz.com
Komentar
Posting Komentar